"Алоха" в Дендропарку – оаза посеред спекотного Кропивницького, так його описують відвідувачі. Це й не дивно: бо ж у місті без жодного чистого та дозволеного пляжу, це чи не єдина місцина, де можна безпечно, цікаво та весело відпочити з дітьми. Та й самому розвантажити голову від турбот та стресу, які всі ми переживаємо з початком повномасштабного вторгнення.

Великі басейни з комфортною температурою врятують вас від шаленої серпневої спеки. А веселі розваги та смачна їжа наповнять енергією та радістю. Приємно дивують і доступні ціни на квитки та в меню барів та кухні.

Для дітей та дорослих: які розваги пропонує “Алоха”

Найголовніше – це два великих басейни. Один дитячий, глибиною у пів метри й із температурою 31°С. Та для дорослих, глибиною 1,20 метри та з температурою 30°С.

Їх розділили, щоб усім було комфортно відпочивати, – пояснили працівники.

Чистоту води надійно контролюють. По-перше, усім відвідувачам потрібно прийняти душ перед плаванням. По-друге, постійно працює багаторівнева система очищення, що робить воду кришталево прозорою. 

За потреби, по допомогу можна звернутися до рятувальників, які пильнують безпеку гостей біля кожного басейну.

Окрім розваг на воді, на території “Алохи” є дитячий майданчик, єдиний в місті слизький футбол, пляжний волейбол, фотозона та щоденні конкурси, на яких можна виграти різноманітні призи.

Таких комплексів дуже не вистачало Кропивницькому, розповіла відвідувачка Анастасія. Жінка приїхала сюди разом із чоловіком, щоб релаксувати та набратися сил на робочий тиждень:

Зараз літо, спека і немає куди дітися. Парк серед міста – це таки зручно. У нас дуже мало таких закладів, де можна не тільки відпочити, а й розвантажитись. Мабуть, тому це таке популярне місце.

Й дійсно – на вихідних в аквадендропарку доволі людно. Сюди приїжджають відпочити не тільки кропивничани, а й з інших міст Кіровоградщини. Та навіть попри це лежаків, шезлонгів, столів та розваг вистачає на всіх. А черг немає ні біля вбиралень, ні біля душових, ні біля роздягалень.

Хіба що за апетитною піцою на дровах та холодним мохіто. Так, на території також працює кухня, бар та мінікондитерська, де можна побалувати різними  смаколиками дітей та себе.

“Алоха” відкрилася у Дендропарку рік тому та встигла завоювати серця своїх гостей. Вже втретє сюди приходять подруги Катерина та Юлія зі своїми дітьми. І кажуть, точно будуть ходити ще.

Тут дуже класно. Прям хочеться подякувати, що у нас з’явилося таке місце, куди можна з дитиною піти. Це чудово, коли навіть у воєнний час десь можна вийти та розслабитися. Щоб дитина отримала позитивні емоції, – поділилася думкою Катерина.

Саме з такою метою і створили “Алоху”, кажуть працівники.

Ми працюємо, щоб не позбавляти дітей радощів дитинства.

Ціни, адреса, телефони

Для зручності створили декілька тарифів. Є й такі, як “іменинник” та “малюк”, за якими вхід буде коштувати усього одну гривню! А у вартість квитка входить користування лежаками, шезлонгами, столами та стільцями, душовими кабінкам, відвідування майстеркласів та інших розваг.

Відпочивається класно, водичка в басейні комфортна. І за все це ціна доволі доступна, – підсумувала відвідувачка Ірина.

“Алоха” знаходиться посеред Дендропарку за адресою вулиця Євгена Тельнова, 28. Розташування дуже зручне, адже повз нього їде чи не весь міський транспорт. Який саме тролейбус, автобус чи маршрутка підходить вам, можете спланувати на EasyWay.

Якщо ж ви їдете машиною, то біля парку є зручна та безплатна парковка.

Працює аквадендропарк щодня з 10:00 до 21:00. 

Більш детальну інформацію з цінами та меню читайте на офіційному сайті.

Телефон для довідки: : 066-55-11-222

E-MAIL: CALLCENTRE@PARK.SHTORM.COM


Реклама



 


Головне сьогодні