Багато нюансів впливають на зовнішній вигляд людини. Рекомендуємо одягати тільки ті речі, які дійсно подобаються або дають відчуття комфорту. Адже легше зібрати модний лук, розуміючи прості правила поєднань.

Наразі жорстких правил та заборон не існує, але краще дотримуватися певної послідовності, бо завжди можна покращити свій стиль навіть не помітними, на перший погляд, дрібничками.

Звісно, основна підказка в тому, що якісний одяг має кращий вигляд і довше носиться. Та навіть епатажні модельєри використовують правила, за якими створюють нові колекції. З ними Ваш гардероб буде виглядати вишукано і завжди доречно.

про що варто пам'ятати, купуючи одяг

Які прості правила треба запам’ятати?

Всі ми по-своєму різносторонні, дивовижні та неочікувані. Тому користуватися фантазією ніколи не зайве, тим більше, що бренди не перестають дивувати ідеями щодо поєднань у стилях. Десять речей зроблять Ваш наступний шопінг значно результативнішим:

  1. Обирайте фасони, що відповідають способу життя, іноді навіть краще охопити відразу кілька напрямків – офіційний, кежуал, спортивний чи стріт-стайл.
  2. Для повсякденності зручніше придбати одяг з натуральних тканин, бо вони довше виглядають по-новому та не викликають негативних наслідків для здоров'я.
  3. Людям зі спортивним образом життя більше сподобаються високотехнологічні матеріали, які краще зігрівають та не накопичують вологу.
  4. Вивчайте фотографії та описи. Так легше буде обрати посадку та не помилитися в розмірах.
  5. Принтовані моделі також мають бути фірмовими, бо фарба на бюджетних товарах швидко пошкоджується та втрачає яскравість.
  6. Обирайте сукні та костюми залежно від типу фігури – це допоможе підкреслити сильні сторони та приховати недоліки.
  7. Нічого не слід купувати не майбутнє, спирайтесь на те, що модно. Тенденції на майбутнє вгадати важко.
  8. Пересичення кольорами заважає адекватно сприймати усю концепцію, тому важливо не зловживати. З іншого боку, яскраві вставки навпаки тільки доповнюють та насичують лук.
  9. Звертайте увагу на аксесуари та зачіску. Якщо вже створювати власний стиль, то в ньому не повинно бути не важливих дрібниць.
  10. Робіть бажані подарунки собі лише у гарному настрої. Бо тільки в такому випадку легше буде догодити. Тим більше не варто замовляти речі на швидку руку.

про що варто пам'ятати, купуючи одяг

Де можна вигідно придбати модні речі?

Чому має значення, який Ви полюбляєте бренд і де оновлюєте гардероб? Бо це безпосередньо впливатиме на емоції та задоволення. А від задоволення залежить повсякденний настрій, особистий комфорт та навіть емоційний стан друзів і колег. І звісно ж, не можна забувати про якісне взуття, що є частиною стилю і відіграє одну з перших ролей при створенні власного іміджу. Гарне взуття ніколи не було дрібничкою. Його зручно вдягати на кожен день, а стиль може бути як витончено художнім, так і досить брутальним. В цьому сезоні попит на бренд Dr. Martens. Черевики, сандалії та шкіряні чоботи на будь-який сезон вже чекають на Ваше замовлення. А головне – це цілий всесвіт стилістичних та кольорових пропозицій. Замовляти зручний одяг та взуття тепер можна без клопоту, при виникненні питань їх можна поставити досвідченим консультантам. Оригінальна продукція відомих брендів – це збережений час та максимум приємних вражень!

Реклама

Головне сьогодні