Підбираючи диски на автомобіль Renault, водії часом орієнтуються на дизайн виробів. Але за такого підходу дуже легко припуститися помилки, яка надалі обернеться зниженням стійкості та керованості транспортного засобу. Вибираючи диски на Рено Сценик, слід зважати на рекомендації виробника щодо типорозміру та інших характеристик коліс. Наразі для автомобілів популярної французької марки можна купити як оригінальні, так і неоригінальні моделі.

купити диски для Рено Сценік

Оригінальні диски від виробника Renault: переваги та недоліки

Виробник випускає диски, які за характеристиками та властивостями є повною копією виробів, встановлених на автомобілі стандартної заводської комплектації. Встановлення оригінальних коліс дозволяє повною мірою зберегти початкову динаміку, керованість, стійкість і ходові характеристики машини.

До переваг таких дисків також належать:

  1. Висока міцність. Для виробництва коліс використовують спеціальні високоміцні сплави, вироби з яких стійкі до підвищених навантажень.
  2. Зносостійкість і довговічність. Оригінальні вироби розраховані на тривалу експлуатацію.
  3. Невелика вага. Маса дисків змінюється залежно від дизайну, розмірів, технологій виробництва. Але вага виробів завжди відповідає технічним параметрам машини та сприяє збереженню чудових ходових характеристик.

Також слід відзначити стильний дизайн дисків Рено. Окрім класичних моделей, виробник пропонує оригінальні варіанти, які допомагають персоналізувати машину, надати її зовнішньому вигляду респектабельності бізнес-кара або спортивної динаміки.

Як підібрати неоригінальні диски на Renault

Аналоги випускають сторонні бренди за ліцензією компанії-виробника, тому за своїми технічними параметрами вони максимально наближені до оригінальних. При цьому коштують вони трохи дешевше, що іноді стає вирішальним аргументом на їхню користь. В автомагазинах можна підібрати аналогові диски на автомобілі Рено декількох комплектацій:

  • для Duster Authentique та Expression підійдуть штамповані моделі діаметром 16 дюймів;
  • для моделі Privilege пропонуються легкосплавні диски R16 торговельної марки ACONIT;
  • для модифікації Luxe Privilege рекомендують стильні легкосплавні вироби Thema Black R16.

Для підбору коліс важливо враховувати параметри, вказані в заводській специфікації до автомобіля. Важливо, щоб за вагою, розмірами, кількістю кріплень та іншими характеристиками диски відповідали рекомендаціям виробника.

Реклама

 

 

 


Головне сьогодні