У центрі Кропивницького відкрили ексклюзивний квітковий бутік "Daniel". Це місце, де кожен відвідувач може відчути себе особливим, адже тут панує атмосфера тепла, затишку та творчості. Саме тут панує комфорт та якісний сервіс.

Ексклюзивний квітковий бутік у Кропивницькому

Ідея створення бутіка "Daniel" народилася з великої любові до квітів. Світлана Савченко – відома в місті флористка, проходила навчання за кордоном, працювала в багатьох квіткових магазинах міста. Вона глибоко вивчала флористику та мріяла створити місце, яке б концептуально відрізнялося від інших квіткових магазинів Кропивницького. Так з’явився бутік “Daniel”.

Ми прагнемо не просто продавати квіти, а дарувати людям позитивні емоції та створювати незабутні враження. Хочу, щоб кожна людина виходила з магазину з усмішкою. Клієнтоорієнтованість – наша головна цінність, – говорить Світлана Савченко.

Кожен куточок інтер’єру в магазині продуманий до деталей – зручні крісла та диванчики для відвідувачів, неймовірна вітрина, декорування, величезний вибір квітів. Все це разом створює атмосферу затишку та розкоші: 

Ми довго працювали над кожною дрібничкою. Робили ремонт, мені допомагав син, родина. Кожна деталь виготовлена з любов’ю та турботою, – говорить Світлана Савченко.

Купити квіти в Кропивницькому

У бутіку “Daniel” працюють професіонали, які люблять свою справу, тому кожна квітка у їхніх руках перетворюється на справжній витвір мистецтва.

Окрім того, пані Світлана соціально відповідальна підприємиця. Вона пропонує постійні знижки родинам загиблих військових: 

Я знаю, як це важко, тому хочу підтримати родини наших захисників.

Особливості квіткового бутіка "Daniel"

У квітковому бутіку “Daniel” керуються принципом індивідуального підходу до кожного клієнта.

Кожен букет – це результат співпраці флориста та клієнта. Ми враховуємо ваші побажання, колірні вподобання та привід, для якого ви обираєте квіти, – розповідає Світлана Савченко. 

Ви можете замовити будь-яку квітку, букет та його оформлення і бути впевненими, що тут виконають ваші побажання! Окрім того, у магазині можна придбати рослини у горщиках, ґрунт та добрива, як бонус отримаєте професійну консультацію по догляду за рослиною.

Якщо ви купуєте квіти у “Daniel”, то можете бути впевненими на сто відсотків у їхній якості, адже тут працюють тільки з перевіреними українськими та закордонними постачальниками.

Широкий асортимент – ще одна особливість квіткового магазину. Тут ви можете обрати квіти на будь-який смак та гаманець, а також замовити декорування вашого свята.

Квітковий бутік “Даніель у Кропивницькому

У магазині “Daniel” також працює доставка. Якщо ви замовили букет, чи композицію, то можете бути впевнені у тому, що вам її доставлять у найкращому стані та гарному пакуванні. 

Ми завжди готові піти назустріч вашим побажанням і зробити все можливе, щоб ви залишилися задоволені, – резюмує Світлана Савченко.

Контакти та адреса квіткового магазину “Daniel” у Кропивницькому

Запрошуємо вас відвідати квітковий магазин "Daniel" за адресою вул. Велика Перспективна 36.

Оформити замовлення можна:

Купити квіти в Кропивницькому

Квіти в Кропивницькому 2024

Доставка квітів у Кропивницькому 2024

Квітковий бутік "Даніель" у Кропивницькому

Де купити квіти в Кропивницькому

Опубліковано на правах реклами

 


Головне сьогодні