У місті Чернігів рятувальник Віталій Корнієнко, що родом з Кропивницького, оригінально зробив пропозицію своїй дівчині. За легендою, приїхав разом із колегами рятувати її від вогню.

Про те, як все було, чоловік розповів Точці доступу

Віталій Корнієнко зробив пропозицію своїй дівчині

Віталій Корнієнко народився та жив у Кропивницькому. Чоловік з дитинства мріяв стати рятувальником, як його батько. Спершу працював в Головному управлінні ДСНС на Кіровоградщині. Потім перевівся на службу у Чернігів, де працює підполковником служби цивільного захисту.

У Чернігові ж і познайомився із майбутньої дружиною Оксаною.

Познайомилися на вулиці. Зустрічалися півтора місці. Потім зрозумів, що то моя доля і хочу зробити пропозицію. Поруч із нею моє серце "палає", – розповів рятувальник.

Освідчитись чоловік вирішив оригінально: запросив дівчину на побачення та приїхав на службовій машині, у формі й з колегами.

Віталій Корнієнко разом із колегами та майбутньою дружиною

За легендою була пожежа. Перші до неї постукали мої товариші й спитали: чи немає задимлення, бо надійшов виклик про пожежу. А потім я сказав, що то пожежа в моєму серці.

Дівчина дуже розхвилювалася та погодилась. Віталій, розповів, що хоч і має неабиякий досвід у стресових ситуаціях, також дуже хвилювався. Весілля пара планує на літо.

За словами чоловіка, освідчення ніяк не вплинуло на боєздатність особового складу: залучали службову машину, яка була в резерві. А пожежники були присутні ті, що не чергували.


Фото з сторінки ДСНС у Чернівецькій області

Читайте також: Килимки від бабусі Ліди: в Кропивницькому 90-річна волонтерка плете килимки для українських захисників (ФОТО)


Головне сьогодні