Міжнародна агропромислова виставка "AгроЕкспо" цьогоріч розширила свою площу із 119 100 м2 до 125 000 м2, а також триватиме протягом 4 днів. Стартує вона завтра, 26 вересня.

Про це повідомив голова Ради Асоціації підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу "Украгромаш", співорганізатор виставки Павло Штутман під час прес-конференції, інформує кореспондент Точки доступу.

За словами організаторів, цьогоріч у виставці візьмуть участь близько 570 компаній, які представлятимуть свою продукцію, 34 навчальні заклади та 31 компанія із забезпечення  харчування.

Цьогоріч до організації підключилося і Міністерство економічного розвитку. Також ми зробили вже новий вхід до критого виставкового павільйону, новий зал реєстрації та закінчили ремонти. На сьогодні виставковий павільйон абсолютно відповідає європейським стандартам,- зазначив Штутман.

Протягом трьох днів діятиме демонстраційна програма на полі, в якій представлять свою техніку 30 компаній.

Всі 4 дні виставка супроводжуватиметься широкою діловою програмою. У перший день відбудуться 2 панельні дискусії Міністерстства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства аграрної політики та продовольства, а також Федерації роботодавців України.

Працюватиме спеціальна експозиція тваринництва та птахівництва загальною площею 2000 м2. У двох спеціалізованих павільйонах будуть представлені племінні тварини та птахи.

Крім того, традиційно буде представлена виставка автомобілів "Autoland", площа якої цьогоріч становитиме 6 500 м2. Буде організовано тест-драйв, де кожен бажаючий може випробувати новинки світового автопрому.

Загалом планується, що у VI Міжнародній агропромисловій виставці "AгроЕкспо-2018" візьмуть участь понад 600 профільних компаній та відвідають 35 тис осіб.

З детальною програмою заходу можна ознайомитися за посиланням.

Читaйте нaс у Telegram тa Facebook. Підписуйтесь нa нaші стoрінки тa будьте в курсі oстaнніх нoвин.


Головне сьогодні