Мікрорайон Завадівка у Кропивницькому – з водою. Його жителів підключили до водозабору "Холодні ключі" ОКВП "Дніпро-Кіровоград", повідомили у пресслужбі підприємства, передає Точка доступу.

Як писала Точка доступу раніше, людям обіцяли, що відновлять водопостачання до початку опалювального сезону.

У повідомленні ОКВП "Дніпро-Кіровоград" йдеться, що раніше жителям цього району воду подавали з шахти водогоном, якому пів сотні років. Труба часто руйнувалася і вода не доходила до споживачів, до того ж виникли проблеми зі свердловинами.

Як повідомив очільник ОКВП "Дніпро-Кіровоград" Микола Романюк, фахівці підприємства знайшли технічну можливість і перепідключили жителів Завадівки до води, яку постачає підприємство з водозабору "Холодні ключі". Найближчим часом будуть вирішені усі формальні питання щодо обліку абонентів та нарахувань. Нині ж головне, що у людей нарешті з’явилася вода.

За словами головного інженера водоканалу Кропивницького Олександра Атрощенка, фахівці нині обстежують і вивчають мережі водопостачання мікрорайону. Оскільки майже чотири місяці труби були без води, то після заповнення мережі фіксується чимала кількість поривів і трубопроводи потребують ревізії.

Читайте також: У Новомиргородському психоневрологічному інтернаті планують без конкурсу змінити керівника: колектив проти


Головне сьогодні