Кропивничанин, який натравив собаку на місцевого жителя, залишився без покарання.

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на матеріали Кіровського районного суду.

Пригода сталася 27 червня 2017 року близько 20:00. Потерпілий їхав вулицею на автомобілі. Побачив обвинуваченого із собакою. Зупинив автівку, вийшов із салону і зробив зауваження з приводу відсутності намордника у собаки. Обвинувачений у свою чергу дав собаці команду і та вкусила потерпілого. Його для надання допомоги доставили до травматологічного пункту.

За фактом нанесення легких тілесних ушкоджень розпочали кримінальне провадження. В судовому засіданні захисник подав клопотання про звільнення обвинуваченого від кримінальної відповідальності та закриття провадження у справі у зв’язку із закінченням строків давності.

Свою позицію захисник мотивував тим, що з часу вчинення правопорушення минуло більше трьох років. При цьому, в період з 24 вересня 2018 року по 13 березня 2019 року обвинувачений перебував на стаціонарному лікуванні, не ухилявся від явки в суд, а тому факт зупинення провадження судом в цей період не повинен братися до уваги.

Прокурор погодився з даним клопотанням. Нині суд ухвалив рішення звільнити обвинуваченого від кримінальної відповідальності у зв’язку із закінченням строків давності.

Читайте також: У Кропивницькому затримали двох ексгібіціоністів, як захистити дитину

Фото обкладинки: Shostka.info


Головне сьогодні