У Кропивницькому відбудеться триденне офлайн-навчання для волонтерів у межах проєкту “Амбасадори відновлення”.

Про це Точці доступу повідомили організатори заходу.

Про тренінг

Партнерство між волонтерськими центрами – це нові можливості співпраці та ефективної діяльності. Розширте свою мережу і отримайте перспективи для впровадження спільних ідей та налагодження дружніх відносин із волонтерами з інших регіонів. Отримайте знання щодо психологічної допомоги та дізнайтеся, як діяти у загрозливих для життя ситуаціях. Реєструйтеся на триденне офлайн-навчання у межах проєкту “Амбасадори відновлення”.

На тренінгу ви дізнаєтеся про:

  • базові навички самодопомоги та надання домедичної допомоги іншим;
  • дії цивільної людини у військовий час у загрозливих для життя ситуаціях;
  • як плекати у собі резильєнтність і чому це важливо.

Учасники під час навчання:

  •  сформують способи та канали комунікації, обміну інформацією між волонтерами Кіровоградщини, Миколаївщини, Херсонщини;
  • опишуть алгоритм дій організації у разі виникнення надзвичайних ситуацій, які загрожують життю її членів;
  • підпишуть меморандум про співпрацю між волонтерськими центрами Кіровоградщини, Миколаївщини, Херсонщини, який буде містити усі вищезазначені умови співпраці.

Сформована мережа стане у нагоді як щодо надання гуманітарної допомоги, так і у подальших процесах відбудови країни, створить передумови для сталої та ефективної співпраці. Тренінг проводиться лише для волонтерських центрів Кіровоградщини, Херсонщини, Миколаївщини.

Коли

Навчання відбудеться 19-21 жовтня у Кропивницькому.

Як взяти участь

Для участі у тренінгу треба зареєструватися за посиланням.

Реєстрація триває до 16 жовтня включно.

Організатори тренінгу компенсують учасникам витрати на проїзд, а також забезпечують проживання та харчування під час тренінгу. Для учасників із Херсонської та Миколаївської областей буде організовано трансфер.


Довідково

Тренінг “Амбасадори відновлення” організовано КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення» у межах Програми «Спільнодія”, яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО “Разом проти корупції” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Читайте такoж: У Кропивницькому працює соціальна перукарня. Хто може отримати безплатні послуги (ФОТО)


Головне сьогодні