Правоохоронці зупинили два мікроавтобуси та два легкових автомобілі з бійцями Правого сектору з Дніпропетровська, які їхали пікетувати Кіровоградську обласну прокуратуру, в Аджамці Кіровоградського району.

Зараз триває огляд мікроавтобусів і автівок ПС, передає кореспондент Точки доступу.

Траса перегороджена вантажівкою Mann. Працюють міліціонери, окрема рота ППС (колишній «Беркут»), є снайпери.

Активісти Правого сектору поки не впевнені, що їх узагалі пропустять до Кіровограда.

Міліціонери стведжують, що один із автомобілів, який їхав у колоні Правого сектору, не зупинився на вимогу інспектора ДАІ.

Тим часом біля приміщення обласної прокуратури в Кіровограді зібралися місцеві журналісти. Неподалік стоїть автобус із міліцією. Всередині прокуратури також є міліція та співробітники інших силових структур.

Нагадаємо, дніпропетровський Правий сектор узяв на себе відповідальність за захоплення нафтопереробного заводу в Долинській. Дев’ятьох чоловіків, які брали участь в атаці підприємства, затримали правоохоронці, вилучивши при цьому в них арсенал зброї.

Голова ОДА Олександр Петік повідомив, що затриманих нападників вночі доставили до Кіровограда, потім їх розділили й розвезли по різних містах, аби уникнути можливих спроб визволення.

Точка доступу з власних джерел дізналася прізвища всіх нападників.

Правий сектор оголосив загальну мобілізацію і збирався пікетувати облдержадміністрацію та прокуратуру в Кіровограді на сьогодні, 26 червня.


Головне сьогодні