У Кропивницькому сьогодні, 27 травня, відбулася акція "Рік болю та невідомості" на підтримку військовополонених полку "Азов" та морських піхотинців. Усі вони боронили Маріуполь, передає кореспондент Точки доступу.

Понад пів сотні людей зібралися об 11:00 на площі Героїв Майдану. Це рідні та близькі наших воїнів, волонтери, небайдужі громадяни.

Вони тримали в руках світлини полонених захисників та транспаранти із написами: "Моє серце – сталь, моя кров – Азов", "Вірні завжди. Вони боролися за наше життя, тепер ми боремося за їхню свободу", "Поверніть морську піхоту з заводу Ілліча", "Більше року в полоні. Поверніть морську піхоту", "Моє серце вже рік у полоні", "Забуття – гірше зради", "Звільніть мого тата" та інші.

Мирна акція

Об 11:10 від пам’ятника Янголу-охоронцю на підтримку акції вирушила автомотоколона. Її учасники тримали в руках державні прапори. Згодом об'єднавшись на площі, всі разом вони віддали шану полеглим воїнам і виконали Гімн України. 

Організатори акції – родичі полонених сподіваються, що подібні заходи допоможуть привернути увагу до їхніх рідних і вони скоріше повернуться додому. 

Діти полонених

Рідні полонених

"Азов"

Мирна акція

Мітинг

Російський полон

Учасники акції

Моє серце сталь

Моя кров "Азов"

Діти українських захисників

Державні символи

Полонені українці

Рік у полоні

Забуття - гірше зради

Прапор визвольної війни

Гімн України

Оленівка

Українська армія

Російсько-українська війна

Українські діти

Автоколона

Мотоколона

Підтримка захисників

Також в рамках заходу відбулися міні-ярмарок на користь української армії, виступ "Творчих волонтерів" та ансамблю "Аеліта". 

Ярмарок на користь ЗСУ

Допомога українській армії

Читайте також: Троє військових із Кіровоградщини повертаються додому з російського полону

Фото Григорія Зуба


Головне сьогодні