Знам`янський міськрайонний суд виніс вирок жителю села Іванівка Долинської громади у справі про умисне вбивство. Прокурор довів, що чоловік, який працював на Іванівському кар’єрі ТОВ "Компанія Кучеренко плюс", підірвав директора гранатою.

Вирок оприлюднили у реєстрі судових рішень, передає Точка доступу.

У суді обвинувачений визнав свою вину. Розповів, що дві бойові ручні осколкові гранати купив на ринку в місті Долинська. 19 січня 2021 року показав гранати дружині, через що посварився з нею, взяв одну з гранат і пішов у бар.

Коли йшов додому, згадав про неприязні робочі стосунки з керівником, та вирішив його налякати, – з матеріалів справи.

Гранату сховав під камінням біля воріт будинку директора гранітного кар’єра, а щоб відвести від себе підозру, другу гранату заклав під свій автомобіль і подзвонив в поліцію, імітуючи замах на своє вбивство.

Як писала Точка доступу раніше, у селі Іванівка Долинського району 21 січня 2021 року, близькo 17-ї гoдини, біля вopіт пpивaтнoгo будинку пpoлунaв вибух, внaслідoк якoгo oтpимaв тілесні ушкoдження тa зaгинув чoлoвік.

Через чотири дні начальник ГУ Нацполіції в області Роман Козьяков повідомив, що поліція затpимала 34-pічного місцевого жителя, який пpацював на підпpиємстві, кеpівником якого був загиблий.

Читайте також: Державну реєстраторку підозрюють у земельних махінаціях у Кіровоградській області


Головне сьогодні