Точка доступу публікує імена військових, про загибель яких стало відомо сьогодні, 21 грудня.

У Помічнянській міській раді повідомили, що під час артобстрілу 16 грудня 2023 року в районі Андріївки Донецької області загинув Дмитро Мацола. Він народився 21 травня 1999 року.

Дмитро Мацола

Дмитро Мацола. Фото: Помічнянська міська рада

У Світловодській міській раді повідомили про загибель на фронті Олександра Чернова.

Народився Олександр 29 червня 1997 року.

22 червня 2023 року його мобілізували до лав Збройних Сил України. Служив гранатометником. Проходив військове навчання в Польщі.

6 грудня 2023 року рідним прийшло сповіщення про те, що Олександр зник безвісти під час мінометного обстрілу противником. Того ж дня тіло захисника знайшли в районі Кліщіївки, Донецької області.

Олександр Чернов. Фото: Світловодська міська рада

Олександр Чернов. Фото: Світловодська міська рада


Кропивницька міська рада повідомила про загибель трьох захисників. У війні з росіянами загинули солдати Олександр Биндич, Андрій Бондаренко та молодший сержант Юрій Залуцький.

Загиблі захисники з Кропивницького

В Онуфріївській селищній раді повідомили, що 11 грудня 2023 року в ході ведення бойових дій в районі села Новомихайлівка, Покровського району, Донецької області загинув солдат Сергій Шліпов, 1997 року народження.

Сергій Шліпов. Фото: Онуфріївська селищна рада

Сергій Шліпов. Фото: Онуфріївська селищна рада

Читайте також: Вкрадені квіти та зірвані прапори: у Кропивницькому рідні захисників вимагають навести лад на кладовищі (ФОТО)


Головне сьогодні