Генеральний директор приватної виробничої фірми "Ацинус" Григорій Урсол написав на фейсбук-сторінці "Лікарні Святого Луки", що медики цього закладу борються за життя пораненого чоловіка, передає Точка доступу.

Як писала Точка доступу, у Кpопивницькому на вулиці Театpальна увечеpі 10 веpесня сталася стpілянина. Тоді постраждали троє людей.

Багато хто з вас уже чув або ж читав у новинах про стрілянину, яка сталася у середмісті Кропивницького минулими вихідними. Медики Лікарні Святого Луки | Ацинусу зараз борються за життя одного постраждалого. Чоловік, який кинувся відібрати зброю в стрілка, аби той не наробив ще більше лиха, отримав важке вогнепальне поранення, – написав Григорій Урсол.

Додав, що куля зачепила печінку, пройшла крізь діафрагму та легені.

Наші колеги з міської лікарні швидкої допомоги провели ургентну операцію – врятували чоловіка. А вже наступного дня я очолив команду хірургів, які продовжили боротьбу за життя пацієнта. Дякую Євгену Фуксу, Володимиру Дар‘єву й Анатолію Найчуку за професіоналізм. Зараз чоловік перебуває у стабільно тяжкому стані. Ми ж робимо усе можливе, щоб його здоров‘я поліпшилося якнайшвидше.

Фото: Григорія Урсола

Читайте також: Справа "сходки" у Кропивницькому: підозрюваного лишили під вартою


Головне сьогодні