Голова Кіровоградської ОДА Олександр Петік та начальник Управління ДСНС генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак вручили подарунки екіпажам підшефних кораблів «Кіровоград» та «Григорій Куроп’ятников» з нагоди Дня флоту України вчора, 27 липня.

Про це Точці доступу повідомили у прес-службі УДСНС в області.

Напередодні офіційна делегація області вирушила до Одеси, де наразі дислокуються кораблі, щоб вручити подарунки та привітати екіпажі від імені усіх жителів Кіровоградщини, а доправили вантаж з продовольством рятувальники Управління ДСНС в області. Посприяли у формуванні подарункових наборів небайдужі підприємці Кіровоградщини.

Під час поїздки голова ОДА та начальник Управління ДСНС побували на борту середнього десантного корабля «Кіровоград» та корабля морської охорони «Григорій Куроп’ятников». Тут вони особисто привітали екіпажі зі святом та ознайомилися з технічним оснащенням обох суден. На СДК «Кіровоград» несуть службу 48 наших співвітчизників, більшість з яких – кіровоградці, а екіпаж КрМО «Григорій Куроп’ятников» складається з 60 чоловік особового складу.

Екіпаж «Кіровограда» потребував форменого одягу, тож під час зустрічі нові комплекти вручили усім військовослужбовцям корабля.


Головне сьогодні