У Кропивницькому в обласному соціальному центрі матері та дитини оновили ігрову кімнату. Так вирішили вшанувати пам’ять захисниці України з Кропивницького Ольги Мельстер на її день народження, що 1 січня.

Про це повідомила ініціаторка ідеї та мама захисниці Інга Дуднік, передає Точка доступу.

У кімнаті центру оновили підлогу, облаштували світло, зашторили вікна. А нині збирають іграшки для дітей від 0 до 1,5 років, що проживають в центрі. Іграшки мають бути не м’які. Це бізікуби, масажні та розвивальні килимки, сортери або мобилі. Занести можна в будь-який зручний час за адресою: Університетський, 8, студентська їдальня.

Це перша благодійна ініціатива Фонду “Оля”, який розпочали створювати на честь Ольги Мельстер, написала Інга Дуднік:

Що можна подарувати доньці на день народження, якщо її 31-річчя ми будемо відзначати й через 10, 20, 50 років? На сімейній нараді вирішили, що найкращим подарунком стане допомога тим, про кого вона турбувалась  – клієнток обласного соціального центру матері та дитини.

 

Раніше Оля неодноразово проводила благодійні майстер-класи з випікання і розмальовування імбирного печива для наших мешканок, усіляко підтримувала дівчат і поза межами закладу. Була чуйною, доброю і порядною людиною, талановитою майстринею і гарною дівчиною, – написали на сторінці соціального центру.

До повномасштабного вторгнення Ольга Мельстер працювала кондитеркою, готувала пряники. А на другий день після вторгнення разом зі своїм чоловіком Тарасом вирішили стати на захист України. Наприкінці червня стало відомо – подружжя загинуло на фронті. Їм обом був 31 рік.
 


Головне сьогодні