Суддя Печерського районного суду Києва дав дозвіл на проведення обшуку в помешканні першого  заступника голови Державної інспекції сільського господарства України Ігоря Немировського.

Про це на сьогоднішній апаратній нараді в облдержадміністрації повідомив голова ОДА Олександр Петік, передає кореспондент Точки доступу.

— Йдеться про те, що посадові особи нашої Держсільгоспінспекції вимагали хабар у громадянина Вольського, керівника фірми, яка, ви знаєте, займається видобутком корисних копалин (Юрій Вольський — виконавчий директор ГЗК ВКФ «Велта». — Ред.), у сумі порядку 660 тисяч гривень. Під час передачі частини суми — 350 тисяч гривень — був затриманий Ігор Якович Немировський, — сказав Олександр Петік.

Раніше Точка Доступу повідомляла, що 2 серпня в Кіровограді слідчі Головного слідчого управління МВС з подання Головного Управління по боротьбі з організованою злочинністю затримали першого заступника глави Державної інспекції сільського господарства України Ігоря Немировського. Приводом для затримання було звернення громадянина, у якого Ігор Немировський вимагав хабар за дозвіл на зняття верхнього родючого шару ґрунту.


Головне сьогодні