У Благовіщенській громаді повідомили про загибель військового Дениса Мальцева.

Військовослужбовець загинув під час звільнення одного із населених пунктів Бахмутського району Донецької області. Він отримав поранення не сумісне з життям, загинув 10 вересня 2023 року.

Денис Мальцев народився 10 листопада 1996 року. Навчався у Благовіщенській школі №1. У 2014 році вступив в Благовіщенське професійно-технічне училище №11. У 2015 отримав диплом електрогазозварювальника з відзнакою. Потім вступив у Гайворонський політехнічний коледж, згодом продовжив навчання у Київському національному університеті технологій та дизайну.

На початку повномасштабного вторгнення Денис Мальцев долучився до підрозділу територіальної оборони міста Києва, а згодом – до бригади спеціального призначення "Азов". Військова доля привела Дениса до III окремої штурмової бригади. З початку 2023 року брав участь в обороні міста Бахмут в районі Дубово-Василівки. Разом з побратимами звільняв праву частину річки Сіверський Донець в районі села Іванівське Бахмутського району, обороняв село Кліщіївка, брав участь у штурмових діях зі звільнення села Андріївка.

18 серпня 2023 року Денис Мальцев отримав поранення. Після лікування продовжив воювати.

Інформацію щодо поховання військового оприлюднять згодом.

загинув Денис Мальцев з Благовіщенської громади

Фото: Благовіщенської громади

У Новоархангельській селищній раді повідомили про загибель Василя Пасменка.

Церемонія прощання відбудеться 14 вересня. О 10:00 – організація живого коридору біля лікарні. Церемонія прощання о 12:00, живий коридор формується біля дому загиблого в селі Марʼянівка. Автобуси для підвезення будуть на центральній площі селища о 09:40.

Василь Пасменко загинув у Новоархангельській громаді

Фото: Новоархангельської громади

У Соколівській громаді повідомили про загибель Андрія Шеремея.

Андрій Шеремей народився 1 грудня 1994 року в селі Олено-Косогорівка Кіровоградського району. Після навчання призваний на строкову військову службу. В 2015 році підписав контракт із проходження військової служби в АТО, а з перших днів війни став на захист України.

В Андрія залишилась дружина, донька, мама, тато, брати, друзі.

Прощання із загиблим відбудеться 13 вересня 2023 року о 10:00 за адресою: вулиця Степова, будинок 1, село Шевченкове.

Андрій Шеремей

Фото: Соколівська сільська рада

Читайте також: Пішов на фронт, аби захистити родину: історія багатодітного батька з Кіровоградщини – ФОТО


Головне сьогодні