На сайті Єдиної системи місцевих петицій з'явилося нове звернення – побудувати в центрі Кропивницького багаторівневу паркувальну систему. Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на систему.

Автор петиції – Богдан Фролов. Чоловік стверджує, що є два варіанти, де її можна розташувати. Обидва – біля площі Богдана Хмельницького:

  • між проспектом Винниченка та вулицею Володимира Панченка, біля Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі. Площа огороджена і не використовується вже багато років, написав автор.
  • на перехресті вулиць В'ячеслава Чорновола та Гоголя.

Кропивницький – мале місто, в якому кожного року збільшується кількість автовласників. При цьому, місць, де можна припаркувати свою машину, майже немає. Через це люди починають порушувати закон, ставати на газон, пішохідну зону і тому подібне. Багаторівнева паркувальна система розв'яже це питання. Тим паче згодом вона зможе приносити гроші в бюджет, – вважає Богдан Фролов.

Петиція зареєстрована сьогодні, 31 березня. На 11:00 вона поки не набрала голосів. Для того, щоб її розглянули, вона має набрати 450 голосів за 45 днів. Підписати її можна за посиланням.


Фото: pixabay

Читайте також: (Не) складні перехрестя Кропивницького: новий розбір від автоінструкторки


Головне сьогодні