Учні ліцею "Науковий" Кропивницької міської ради зібрали під час ярмарку 99 тисяч гривень на потреби ЗСУ. Сьогодні, 6 жовтня, діти передали їх волонтерам КропХабу, повідомляє Точка доступу.

Учениця закладу Ольга Савицька розповіла, що це вже третя благодійний ярмарок в її рідному ліцеї. Цього разу захід приурочили до Дня захисників і захисниць України. Гроші збирали, продаючи сувеніри і смаколики. Здебільшого їх робили власноруч батьки та діти.

Учениця ліцею

Акція об’єднала багатьох людей. У ній взяли участь майже всі учні нашої школи. Загалом – 54 класи.

Учениця закладу Марія Нечепоренко додала, що під час першої ярмарки рік тому вдалося зібрати 49 тисяч гривень для армії. Другий ярмарок провели на Великдень, тоді вдалося акумулювати 70 тисяч гривень. Цьогоріч встановили рекорд – 99 тисяч гривень.

Волонтерка

Плануємо продовжувати. Це неймовірно згуртовує і наближає перемогу. Діти вірять в ЗСУ і об’єднуються навколо спільної мети.

Волонтерка Інна Колпак прокоментувала, що гроші направлять на потреби українських захисників, які нині на нулі. Вартісні речі не надсилатимуть поштою, а доставлять просто на фронт.

КропХаб

Порівняно з початком 2022-го року, зараз дуже важко збирати кошти. А всі військові "смаколики", що зберігають життя нашим хлопцям і дівчатам, дуже дорогі. У нас є два великих запити: два човни на "теплий" напрямок і тепловізор на донецько-харківський напрямок.

Благодійні внески

Аби закрити ці запити волонтерам необхідно ще зібрати 28 тисяч гривень.Окрім грошей діти передали воїнам патріотичні малюнки і листи.

Листи на фронт

Читайте також: У Кропивницькому працює соціальна перукарня. Хто може отримати безплатні послуги (ФОТО)


Головне сьогодні