Вчора, 18 вересня, байкерська спільнота у Кропивницькому відзначила День пам'яті загиблих мотоциклістів.

Про це повідомляє кореспондент Точки доступу.

Зібралися мотоциклісти у місцевому пабі. 

Захід відбувся за участі Єпископа Кропивницького та Голованівського Марка.  

Загиблих байкерів вшанували хвилиною мовчання.

Деталі у фоторепортажі. 

Довідково: День пам'яті загиблих мотоциклістів (байкерів) — всеукраїнський день пам'яті, який щорічно відзначають 18 вересня в пам'ять про Анну Мішуткіну, яка загинула в Сімферополі у 2008 році.

За матеріалами Вікіпедії, що 16 вересня 2008 року містом Сімферополь їхав автомобіль Bentley Continental. За кермом був Віталій Файнґольд — син екс-депутата та мільйонера Йосифа Файнґольда. У районі залізничного вокзалу, рухаючись зі швидкістю 200 км/год, Віталій не пропустив мотоцикл Suzuki, що їхав головною дорогою. Внаслідок ДТП мотоцикл розірвало на шматки. 25-річна водійка Анна Мішуткіна загинула на місці. 

Анна організувала в Криму байкерський рух для дівчат. Без матері залишилася донька Єва, якій тоді було п'ять років. Віталій Файнґольд визнав себе винним, але він і досі на волі.

Байкери всієї України підтримали ідею зробити день похорону дівчини щорічним Днем пам'яті загиблих байкерів. 18 вересня хвилина мовчання на знак вшанування загиблих мотоциклістів обов'язково завершується ревом двигунів.

Читайте також: Кілька сотень байкерів влаштували мотопробіг у Кропивницькому (ФОТОРЕПОРТАЖ)




Головне сьогодні