В Олександрії на будівлі літнього театру створили новий мурал. Так, на стіні зобразили закоханих. Малюнок взяли з брендбуку міста.

Про це Точці доступу розповіли в пресслужбі міської ради.

Брендбук Олександрії

Мурал зобразили на літньому театрі, що знаходиться на Фонтанній площі у парку Шевченка. Створили його до Дня міста.

Ініціатор створення – президент футбольного клубу "Олександрія" Сергій Кузьменко за фінансової підтримки компанії "Агровіста".

До Дня міста у парку Шевченка провели багато робіт із реконструкції, в тому числі – оновили літній театр. Це була головна локація для проведення благодійного концерту. Тому вирішили, що маємо забрендувати сцену і зобразити там малюнок, який буде асоціюватися з Олександрією. Цей малюнок – це осучаснений і переосмислений барельєф з фасаду Палацу урочистих подій. Назва мозаїчного рельєфу – "Сонце кохання". Дизайнери перевели його в ілюстрацію в мінімалістичному, геометричному стилі. Запросили до роботи Олександра Брітцева, оскільки сподобались його мурали, які він створював у різних містах України. Плануємо надалі з ним співпрацювати і вже маємо кілька ідей для того, щоб наше місто було ще яскравішим.

Літній театр в Олександрії

Розмір стіни – 34 квадратних метри.

Відкриття муралу не буде, оскільки філософія мера така, що все, що робиться в місті, – треба робити без офіційних відкриттів та перерізання стрічок. Зробили – пішли далі робить. Тому фактично можна вважати, що відкриття було на День міста, - зазначають у міській раді.

Мурал

Реалізував ідею відомий художник Олександр Брітцев. Він розповів Точці доступу, зобразив малюнок закоханих. За основу взяв декоративне пано центрального РАГСу міста, яке, власне, й входить в основу концепції брендування.

Олександрія РАГС

Художник говорить, що мурал створив до Дня міста.

Олександр Брітцева

Олександр Брітцев є автором муралів “Корифей Марко” та “Україна - це свобода” у Кропивницькому, а також муралу з зображенням бійця ЗСУ в Олександрівці.

Нагадаємо, у 2021 році в Олександрії презентували бренд міста, головна ідея якого - це відкpиття пpостоpу для нового, але не забуваючи пpо минуле.

Мурал

Читайте також: Підтримка місцевих виробників: проєкт "Своє молоко" реалізують на Кіровоградщині

Фото: Сергій Трищук

 


Головне сьогодні