Шахраї вкрали гроші, зібрані на лікування пораненого в АТО Вадима Довгорука.

- Невідомі особи вкрали з банківської картки частину грошей, які збирали на лікування сина. Ми звернулися до працівників банку та написали заяву в правоохоронні органи. Зараз картка заблокована на вивід коштів, - коментує ситуацію мама Вадима Довгорука.

Нещодавно Вадиму ампутували ноги.

- Сину зробили операцію. Ми лікуємось і не втрачаємо оптимізму. Все буде добре, - розповідає мама героя.

23-річний спецназівець Вадим Довгорук разом зі своєю групою потрапив в засідку біля Дебальцево. У перестрілці він втратив руку. Чотири дні боєць провів в лісі на снігу, спливаючи кров’ю. У Вадима був джгут та самостійно накласти його він не зміг. Так і лежав в снігу чотири доби, спливаючи кров’ю. Їв хлопець лише сніг, але навіть не думав вийти і здатися ворогові. На четвертий день ледве живого Вадима знайшли жителі Луганська, які воюють на стороні бойовиків. Він і сам дивується: його не полонили, а відвезли в лікарню і дозволили подзвонити рідним. Вже наступного дня бійця евакуювали до Дніпропетровська.

Учасники групи “Жіночий батальйон” у Фейсбуці організували благодійний інтернет-аукціон на підтримку бійця.

Щоб допомогти Вадимові та придбати лот необхідно написати коментар під фото. Відправка “Новою поштою” чи іншим перевізником по Україні здійснюється за рахунок покупця. Лоти аукціону викладені в альбомі групи “Жіночий батальйон”.

Картка Приватбанку 5168 7420 2080 3460 Брюховецька Наталія Вікторівна (мама 066 825 44 26) абоПАО КБ “Приватбанк” Р/р 2924 4825 509100 МФО 305299 ОКПО 14360570 Отримувач Довгорук Вадим Юрїйович

Нагадаємо, нещодавно шахраї вкрали гроші, зібрані на лікування пораненого в АТО Василя Беленя.


Головне сьогодні