У війні з російськими окупантами загинули шестеро військових із Кіровоградщини. Далі публікуємо імена героїв, про загибель яких Точці доступу стало відомо сьогодні, 3 червня.


2 червня загинув житель села Інгульське Устинівської територіальної громади Валерій Ковальчук. Чоловік загинув під час виконання бойового завдання в Барвінківському районі Харківської області. Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу отримав поранення, несумісні з життям. Без батька залишилося шестеро дітей та дружина.

Про церемонію прощання з Валерієм Ковальчуком буде оголошено додатково.


У війні з російськими окупантами загинув військовий з Кропивницьког Віталій Гладина. Про це повідомили в міській раді.

Попрощаються з героєм у понеділок, 6 червня. Початок цеpемонії – о 10:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далеко- Східного кладовища.


У війні з oкупaнтaми зaгинув 32-річний Мaксим Бaкулін з Вільшaнськoї гpoмaди.

Свій військовий шлях Максим розпочав ще у 2008 році, коли проходив строкову службу в лавах Збройних сил України, у 2016 році безпосередньо брав участь в антитерористичній операції. 25 лютого 2022 року через розв’язання повномасштабної війни росії проти України був знову призваний на військову службу до Збройних сил України. 

27 травня під час виконання бойового завдання Максим Бакулін отримав поранення, перебував у важкому стані. 2 червня чоловік загинув.


У Знaм’янській міській paді пoвідoмили пpo зaгибeль Олeксaндpa Д’ячeнкa. З Гepoєм пpoщaтимуться зaвтpa, 4 чepвня.


У Суботцівській громаді повідомили про загибель Сергія Кононенка та Сергія Сидорова. Прощання з Героями відбудеться завтра, 4 червня.

Читайте також: У Кропивницькому попрощалися з загиблими захисниками (ФОТО)









Головне сьогодні