Чотири громади Кiровоградщини повiдомили про загибель на фронтi військових-землякiв. Точка доступу публікує імена бійців, про смерть яких стало відомо сьогодні, 25 травня.

В Олександрівській селищній раді повідомили, що 21 травня 2023 року загинув Алешер Файзієв, 1991 року народження. Військовослужбовець загинув в районі Новомихайлівки Донецької області. 

Алешер Файзієв

Алешер Файзієв. Фото: Олександрівська селищна рада


У Соколівській громаді повідомили, що 20 травня під час виконання бойового завдання поблизу Курдюмівки Бахмутського району загинув 44-річний старший сержант Олексій Сухий із села Вишняківка.

У 2015-2016 роках брав участь в АТО. В 2022 році пішов захищати Україну. Пройшов багато гарячих точок російсько–української війни, мав звання інструктора з підготовки кадрів для протитанкової оборони, був неодноразово поранений. Мав нагороди. Посмертно нагороджений Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним Пам’ятною грамотою.

У військового залишились мати, дружина, дві доньки та сестра.

Прощання відбудеться завтра, 26 травня, о 10:00 за адресою: село Вишняківка, вул. Квіткова,12.

Олексій Сухий

Олексій Сухий. Фото: Соколівська громада


У Голованівській громаді повідомили, 24 травня від отриманих травм помер 60-річний військовий Сергій Стаднік.

Сергій Володимирович з 2015 по 2018 рік був учасником АТО.

З початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист України, отримав поранення під час бойових дій на Херсонщині. Після поранення тривалий час боровся з хворобою, але 24 травня помер.

Попрощалися з Сергієм Стадніком у Голованівську сьогодні, 25 травня.

Сергій Стаднік


Кропивницька громада повідомила, що завтра, 26 травня, прощатимуться із земляками–Героями: старшим сержантом Віктором Давидовим, солдатами Сергієм Мартиновим і Артемом Шаміним.

Початок церемонії – о 10:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

прощатимуться з військовими

Читайте також: "Тільки не пиши мені про війну": в Кропивницькому військові трофеї перетворюють на мистецькі вироби (ФОТО)


Головне сьогодні