У Кропивницькому зафіксовані численні факти порушення умов договорів, допущені перевізниками, що обслуговують міжміські маршрути. Про це повідомив директор департаменту інфраструктури та промисловості Олександр Корнюша під час апаратної наради.

Про це інформує кореспондент Точки доступу.

За  його словами, з 20 по 30 березня співробітники департаменту перевіряли у Кропивницькому автовокзали №1 та 2. Під час рейдів вивчалося дотримання перевізниками умов укладених договорів.

Ми маємо, на жаль, численні факти порушень з боку перевізників. В першу чергу це стосується допущення на маршрути транспорту, який не відповідає санітарним та технічним вимогам. Зафіксовано, наприклад, тріщини лобового скла, відсутні або неопломбованні вогнегасники, зношену гуму. З точки зору безпеки перевезення такі порушення неприпустимі, – розповів посадовець. 

Всіх недобросовісних перевізників попереджено про те, така господарська діяльність буде розглядатися, як порушення умов заключених договорів. А вже 5 квітня, за словами директора департаменту інфраструктури, буде проведено загальну зустріч з усіма перевізниками в області.

Читайте також: У Кропивницькому «закривають» опалювальний сезон

Читайте нас у Telegram та FacebookПідписуйтесь на наші сторінки та будьте в курсі останніх новин.


Головне сьогодні