Пільгові рейси у міських автобусних маршрутах будуть здійснюватись в Олександрії чотири дні на тиждень: у вівторок, середу, четвер, п’ятницю. У вихідні дні пільгових перевезень не буде, а деякі маршрути будуть виконувати піврейсові пільгові перевезення.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет 11 лютого.

Новий розклад руху автобусів буде здійснюватись з 15 лютого. Піврейсові перевезення будуть виконуватись на тих маршрутах, де немає потреби везти пільговиків одразу до кінечної зупинки. Наприклад, у ранкові рейси на віддалені райони міста – Звенигородку, Марто-Іванівку.

В той же час на популярних кільцевих маршрутах такі піврейси не передбачені, адже містяни користуються цими автобусами не з метою пересуватись з одного кінця міста в інший, а для переміщення по всьому місту.

Нове рішення виконкому щодо пільгових перевезень буде діяти мінімум місяць, після чого його можуть переглянути.

Виконком в той же час не підтримав пропозицію депутатської постійної комісії з питань промисловості, підприємництва і транспорту. Депутати, яких представляв на засіданні виконкому голова комісії Микола Острівний, пропонували інший графік, в якому рейси виконувались би у понеділок, вівторок, середу, четвер, п’ятницю і суботу, тобто 6 днів на тиждень.

"Олександрійські новини"

 


Головне сьогодні