Компанія «Велта» перерахувала 305 тисяч гривень для потреб українських військових, які зараз служать у східних регіонах держави.

Про це Точці доступу повідомили у прес-службі підприємства.


ДОВІДКА. ТОВ ВКФ «Велта» — українська компанія, створена у 2000 році для розробки Бирзулівського родовища ільменіту поблизу села Коробчино Новомиргородського району Кіровоградської області.

«Велта» також відома на Кіровоградщині регулярними внесками до соціальної сфери: закупівлею шкільних автобусів, ремонтами доріг та медичних закладів, спонсорством спортивних команд тощо.

Генеральний директор ТОВ ВКФ «Велта» — Андрій Бродський.


За рахунок компанії закуплено обмундирування (армійський одяг і взуття) та постільні комплекти (білизна, матраци, подушки і ковдри) на 450 чоловік. Усі комплекти передані на обласний військовий комісаріат.

Нагадаємо, 13 квітня 2014 року в. о. президента України Олександр Турчинов заявив, що для того, щоб зупинити розгул тероризму, організованого російськими спецслужбами у східних регіонах України, Рада нацбезпеки та оборони розпочинає широкомасштабну антитерористичну операцію з залученням Збройних Сил України.

АТО у східних регіонах країни триває й досі. Участь в операції також беруть і військовослужбовці з Кіровоградщини.

Кілька днів тому шестеро українських військових, із яких троє — з третього окремого полку спеціального призначення (Кіровоград), потрапили у полон до терористів.


Головне сьогодні