Уродженця Голованівська підозрюють у нанесенні тілесних ушкоджень поліцейському.

Про це передає Точка доступу з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Згідно з інформацією, чоловік працює будівельником на Критому ринку в Кропивницькому. Шість разів судимий за вчинення тяжких кримінальних правопорушень. Нове правопорушення вчинив за наявності непогашеної судимості.

16 липня 2021 року, близько 17:00, у нетверезому стані чоловіка затримали працівники Національної гвардії. Затримали його на АЗС "Укрнафта", що по вул. Олександрійське шосе, за вчинення іншого кримінального правопорушення. Після цього доставили до Кропивницького РУП ГУ НП для встановлення всіх обставин та складання процесуальних документів.

Там підозрюваному стало зле. Поліцейські викликали медиків. Ті оглянули чоловіка і, зважаючи на його стан алкогольного сп’яніння, вирішили доставити у наркологічний диспансер.

Коли поліцейські посадили підозрюваного в автівку, щоб доставити до медзакладу, той самовільно дістав гумовий кийок з-за пояса сержанта. У зв’язку із цим до чоловіка застосували заходи фізичного впливу. Він у свою чергу вкусив сержанта за праве передпліччя.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Підозрюваний пояснив, що не чинив опір поліції, а оборонявся.

Його взяли під варту на 60 днів без визначення застави. Наразі адвокат підозрюваного подав до суду клопотання щодо зміни запобіжного заходу. У результаті суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та заборонив до 24 вересня 2021 року залишати житло у час доби з 19:00 до 06:00.

Фото обкладинки: "Українська правда"

Читайте також: У Кропивницькому сталася ДТП за участі трьох автівок (ФОТО)


Головне сьогодні