Міський голова Кропивницького Андрій Райкович незадоволений якістю вивезення сміття в обласному центрі.

На цьому він акцентував під час сьогоднішньої апаратної наради, повідомляє Точка доступу.

Міський голова розповів, що сміття повинно вивозитися своєчасно. Він звернувся до підприємтва "Екостайл", яке цим займається:

Це обов’язкова умова нашого договору. По іншому працювати не згоден, у вас немає конкурентів, для вас створені ідеальні умови.

Андрій Райкович доручив профільним управлінням контролювати вивіз сміття та якість утримання контейнерних майданчиків.

Не може в центральній частині міста бути неякісний збір сміття з такою концентрацією. Вони мені 5 років брешуть – ми зробимо більші контейнери тощо. Але нічого не відбувається. Подивіться на інші міста. Так, машини треба спеціалізовані купувати, треба інвестувати. Але якщо ви монополіст – це треба робити.

Міський голова зазначив, що, якщо підхід до виконання робіт не зміниться у 2021 році – це буде останнє попередження для підприємства.

Нагадаємо, у попередніх публікаціях ми повідомляли, що більше 50% населення Кропивницького, з початком карантинних заходів, перестали сплачувати за послуги вивезення та захоронення відходів. З початку року борг населення перед компанією зріс на 5,5 млн грн, і становить понад 12 млн грн.

 А через високу захворюваність компнія "Екостайл", яка займається вивезенням та захороненням твердих побутових відходів, була змушена змінювати формат роботи.

Читайте також: У Кропивницькому 2 мікрорайони залишилися без водопостачання внаслідок аварії на мережі

Фото обкладинки: facebook Андрія Максюти


Головне сьогодні