Художнi майстеркласи для дружин полеглих воїнiв провели у Музеї мистецтв у Кропивницькому. Над живописними полотнами учасницi працювали в рамках всеукраїнського проєкту "Жива. Справжнi iсторiї кохання".

Про це Точцi доступу повiдомили органiзатори заходу.

Музей мистецтв

Реалiзацiю проєкту на Кiровоградщинi почали минулого року, нинi ж учасницi завершили свої роботи i готовi презентувати їх громадськостi.

Соняхи

"Жива. Справжні історії кохання"

Це картини, зiтканi з емоцiй та почуттiв, що сповнюють серце. Вони про любов, минуле i майбутнє. Про життя, обпечене вiйною, – йдеться в повiдомленнi.

Картина

Дружина військового

Надалi живописнi полотна об’єднають в одну експозицiю. До кожної роботи учасницi – дружини полеглих героїв – додадуть тексти про своїх рiдних людей.

Майстерклас

Дякуємо нашим учасницям за стiйкiсть та готовнiсть бути вiдвертими. Щиро вдячнi художникам Ользi Коломiєць та Анатолiю Кiмнатному, якi допомогли їм створити роботи, достойнi експозицiї.

Анатолій Кімнатний

Художниця Ольга Коломієць

У цьому роцi органiзатори планують продовження терапевтичних майстеркласiв для наступних груп охочих.

Музей мистецтв

Нагадаємо, на Кiровоградщинi проєкт "Жива. Справжні історії кохання" реалiзують: Кiровоградське представництво благодiйного фонду "Мрiя", за iнiцiативи Олени Сокальської й Алiни Карнаухової та за пiдтримки благодiйного фонду "Сучасна Україна". У партнерствi з обласною органiзацiєю нацiональної Спiлки художникiв України та Музеєм мистецтв Кiровоградської обласної ради.

Читайте також: Тpьох військових з Кіpовогpадщини нагоpодили посмеpтно


Головне сьогодні