Колегія суддів Кропивницького апеляційного суду відпустила з-під варти підозрюваного в організації злочинного зібрання Арсена Мартиросяна.

Про це Точці доступу розповів прокурор Кіровоградської обласної прокуратури Денис Щерюк.

Як писала Точка доступу раніше, під час попереднього засідання в апеляційному суді колегія суддів відхилила апеляційну скаргу адвоката Мартиросяна, Олега Паіцики щодо переобрання запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Під час засідання, яке відбулось вчора, 8 листопада, судді задовольнили клопотання Олега Паіцики. Адвокат розповів, що наполягав на зміні запобіжного заходу, зокрема, тому що впродовж останніх двох місяців, які Мартиросян провів у слідчому ізоляторі, з ним не провели жодної слідчої дії.

З незрозумілих для мене причин правоохоронні органи охрестили Мартиросяна "кримінальним авторитетом". Жодного юридичного документа від держави про те, що Мартиросян є "кримінальним авторитетом" або "злодієм в законі" – немає.

Головний прокурор у справі Мартиросяна – Станіслав Запорожець. Розповів, що ухвала колегії суддів не підлягає оскарженню.

Такий запобіжний захід лишиться у нього до завершення досудового розслідування. Якщо він не вчинятиме порушень. У разі, якщо такі будуть, ми матимемо право клопотати про зміну запобіжного заходу.

Читайте також: Справа ексголови Кіровоградської облради: у суді почали вивчати відеодокази


Головне сьогодні