Апеляційний суд Кіровоградської області залишив у силі рішення Ленінського районного суду Кіровограда про звільнення активіста Правого Сектору Олександра Писаревського з-під варти на особисті поруки члена Проводу Правого Сектору Андрія Денисенка.

Таке рішення апеляційний суд прийняв щойно, передає кореспондент Точки доступу.

Зазвичай, в одній справі суд приймає аналогічні рішення, тому, скоріше за все, всі дев’ять активістів дніпропетровського Правого сектору сьогодні будуть на волі.

Нагадаємо, дев’ять активістів Правого Сектору були затримані після того, як їм вдалося викрити незаконну економічну діяльність формально непрацюючого заводу, на території якого знайшли 130 тонн бензину, 130 тонн дизельного палива, 150 тонн мазуту і понад 500 тонн сировини для виготовлення нафтопродуктів.

За інформацією Правого Сектору, пальне з Долинського НПЗ регулярно надходило терористам на заправку їхньої бронетехніки».

Дніпропетровський Правий сектор узяв на себе відповідальність за захоплення нафтопереробного заводу в Долинській. Дев’ятьох чоловіків, які брали участь в атаці підприємства, затримали правоохоронці, вилучивши при цьому в них арсенал зброї.

Представники дніпропетровського Правого сектору пікетували прокуратуру Кіровоградської області сьогодні, 7 липня. Андрій Денисенко висловив переконання що „хлопців випустять”, а якщо ні, то вони вдадуться до „методів прямої демократії”.


Головне сьогодні