У Кропивницькому 18 квітня на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища попрощалися з бійцями, які загинули на Луганщині. Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Бійці-десантники, солдати Дмитро Жужгін і Олександр Шишацький служили в одній частині. Запеклі бої в Сіверськодонецькому районі стали останніми для українських воїнів.

Фото бійців з Кропивницького, що загинули на війні з росіянами

33-річний старший стрілець Дмитро Жужгін загинув 09 квітня.

Я завжди розраховувала на нього, був надійним і люблячим братом, – розповіла сестра загиблого Надія Костюкова. – З початку війни регулярно ходив здавати кров для поранених бійців. Дмитра мобілізували пів року тому, відправили на навчання за кордон, потім призначили командиром відділення.

На передовій Дмитро отримав декілька контузій. До лікарів не звертався, каже його сестра, хоча дуже боліла спина й голова.

Прощання з бійцями з Кропивницького

Не хотів залишати своїх хлопців. Розумів, що його досвід їм необхідний. Загинув, як Герой. Без батька залишилися чотирирічна донька і восьмимісячний син, – сказала вона.

40-річний  старший механік-водій Олександра Шишацький загинув 10 квітня.

Військові несуть труну із загиблим бійцем

Знаю цю родину понад 30 років, – згадала сусідка Героя Наталія Росулова. – Дуже порядні люди, виростили трьох чудових, роботящих, хазяйновитих синів. Олександр пішов воювати за призовом, до цього працював на заводі. Створив родину, виховував двох синів, будував плани на майбутнє, але війна змінила все.

Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.


Фото Кропивницької міської ради

Читайте також: "Чорнобильська зона": фотовиставку авторства загиблого військового презентували у Кропивницькому (ФОТО)


Головне сьогодні