Півтора мільйона гривень витратили з міського бюджету Кропивницького на викошування трави у цьому році. Торік на ці роботи витратили на триста тисяч гривень менше.

Про це йдеться у відповіді начальника управління житлово-комунального господарства Кропивницької міськради Віктора Кухаренка на інформаційний запит Точки доступу.

За його інформацією, траву на газонах викошують працівники комунального підприємства "Благоустрій", а біля багатоповерхівок – ЖЕО (житлово-експлуатаційних організацій).

Роботи з викошування трави на території місць загального користування (парки, сквери, газонні частини) виконує КП "Благоустрій", на прибудинкових територіях житлових будинків, які перебувають в управлінні ЖЕО, – дані роботи виконують: КП "ЖЕО №1", КП "ЖЕО №2", КП "ЖЕО №3", КП "ЖЕО №4", КП "ЖЕК №9", ТОВ "ГУДЕКС ВПС", – йдеться у відповіді.

З'ясувати, чи можна знайти баланс у питанні сезонного викошування трави й догодити всім людям – тим, хто вважає, що косити трави і рослини треба, і тим, хто категорично проти цього, намагалися журналісти Точки доступу. Детальніше читайте у матеріалі Точки доступу:


Викошування трави у Кропивницькому: що кажуть містяни, влада і комунальники


скошування трави у Кропивницькому

Читайте також: В суд Кропивницького викличуть трьох основних свідків у справі Романа Червінського


Головне сьогодні